Taas on pitkä aika välissä lähes täyttä askartelemattomuutta.. Tämmöstä tää on mun kanssa; kausiluonteista. Sytykeruusuja olen tehnyt nipun jos toisenkin ja tuli tekaistua tuossa myös iso nippu kortteja omaan tarkoitukseen... tutut varmaan arvaa.. Mutta muuten on aika jäissä ollut tää homma. Ehkäpä tämä tästä. Nyt kuitenkin vähän viimevuotisia kortteja.. Näitä tein marras-joulukuussa.

 

Tämä kortti on tehty veljentytölle synttäreiden aikaan.. (okei, vähän myöhässä se oli... ) Tuo alaosa kätki sisälleen pikkuisen yllätyksen.. Idea sama kuin tuikkukortissa, mutta mittoja muutettu sopivammaksi sille pikkuiselle lahjukselle.

 

Tässä seikkailee sama keiju, kuin aikaisemmassakin.. Ostin tämän hurmaavan leiman käytettynä ja oon huomannut, että on kyllä hyvä kuva.. saa aika erilaista fiilistä eri värityksellä.. Rokkia tai hempeämpää ja herkempää ihan tarpeen mukaan. Tämän kortin tekaisin kiitokseksi Työväenopiston kurssin pitäjälle kurssin loputtua. Tuikut tuoksuivat vaniljalle.

 

   

Nämä kaksi tuikkukorttia on tehty tilauksesta samalle henkilölle. Kuuulema olivat mieluisia ja saajien näköisiä. :)  Itsekin tykkään näistä... Tuohon violettiin sain himpun Vintage-henkeäkin... Ja tykkään noista "kierrästyskukista".. Tehty siis vanhasta aikakausilehdestä  haaraniitin ja leimasinmusteen avulla. Niistä saa ihan mukavia koristeita..