Kortteilu on ollut muutaman hassun kortin varassa viimeiset puoli vuotta.. inspiraatio tuntuu taaas pikkuhiljaa kyllä heräilevän syksyn tullessa. Nyt kiinnostaa luonnonmateriaalit korteissa, katsotaanpa mitä tästä vielä kehkeytyy. Nyt kuitenkin muutama räppäisy kesän aikana syntyneistä korteista... :)

House mousea ja pasetellivärejä. Kuva on väritelty Pro Markereilla.

Hempeän vaaleansinistä. Mekko on leikattu "näppyläisestä kartongista ja käsitelty VersaMarkin musteella. Perhoset on painettu saman sarjan musteella myös.. kortin sisäpuolellakin lentelee samaisia perhosia. Tämän jätin tarkoituksella suht yksinkertaiseksi.. tuntuu, ettei se kaipaa enempää roipetta ympärilleen.

3D-synttärikortti. Värien puolesta käynee sekä pojalle että tytölle...  Ikänumperon voi pistää kehyksen sisälle halutessaan.

 

Tämä poika ja ilmapallo sopii vaikka vaan "moikkauskortiksi".. eli ei välttämättä tartte olla juhlapäiväkään.. tällähän voi muistaa vaikka kauan kuulumattomissa olevaa kaveria. :)

Sitten tälläinen retroilu. Tässä on käytetty palanen vanhaa tapettia.

Lisääkin kortteja on kuvailtuna, mutta jospa saisin päiviteltyä ne illalla tai lähipäivinä... Nyt pitää singahtaa taas töiden pariin. :)